Så kan du göra egna etiketter för olika projekt

Det är inte svårt att göra egna etiketter. Du behöver inte leja bort uppdraget. Men det är viktigt att tänka på att välja material som håller hög kvalitet. Själva designen måste se bra ut.

Det är enkelt att få det perfekt. Men ibland kan man behöva hjälp av en designer. Därefter så är det inte så svårt att med en egen etikettdispenser märka varor.

små

Börja göra egna etiketter nu

Du kanske redan har köpt etiketter via freelabelmaker.com? Det är klisteretiketter som du ska använda. Du kanske inte är säker på vad du ska göra? Men du ska veta att du kan göra egna etiketter som kan se mycket bra ut.

Om det rör sig om kartonger då är det bara att köra på. Då passar etiketter på rulle bra. Det är enklare när du kan ändra layout själv.

Till att märka kartonger fungerar en Brother P-touch direkttermoskrivare perfekt. Maskinen skriver ut i svart. Hos dustin.se kan du få gratis utskriftsprogram.

Planering för text och design på etiketterna

Innan du beställer billiga etiketter på rulle från t. designa egna etiketter Du måste gå igenom den text som ska vara med. Skriv inte ut ett större typsnitt än vad det finns plats på etiketten.

Design kan innebära att du väljer en viss typ av font för din text och att du lägger in en bild. Men om du har en egen logga är det ju bra om den är med. Om du har loggan tryckt på kartongen så kanske den inte behöver infogas på etiketten också.

Du kan ta hjälp av någon kunnig. Du kan exempelvis annonsera om hjälp på youcruit.se sedan kan du betala via frilans finans.

Sedan kan du skriva ut rullar med högblanka etiketter i fotokvalitet på en Epson7500G etikettskrivare. Om du ska köpa etiketter så är allt-fraktfritt.se stället att vända sig till.

Köp klisteretiketter med bra klisterförmåga

Välj rätt klisteretiketter för rätt ändamål. Det är ju inte så bra om den lossnar. Om den lossnar hur ska man då vet vad det är för produkt man köper?

Det är ingen idé att försöka spara pengar på dåliga klistermärken, det kostar dig bara dubbelt sedan. Det måste sitta bra. Bra etiketter är också enklare att hantera manuellt.

Applicera med en egen etikettmaskin

Att göra egna etiketter är inte svårt alls och du kan applicera dem själv. Det finns manuella maskiner som är enkla att använda på allt-fraktfritt. Det ger ett bättre resultat.

Du blir klar snabbare.

En maskin kan användas till flera projekt. Den blir en stor tillgång då det kan dyka upp många tillfällen då du snabbt behöver få fram en bra märkning.

Du förstår säkert att maskinens mångsidighet gör den oumbärlig i vardagen.

En bra maskin kan användas av alla anställda. Den ser till att produkter märks precis som de ska och att de faktiskt blir snyggare tack vare etiketterna.