Så kan du få bort svettlukt från kläder som du behöver

Alla kläder kan ju inte tvättas i tvättmaskin. Ibland kan de ju lukta svett oavsett. Det kan därför krävas andra metoder för att få bort svettlukt från kläder.

Har du provat att använda en luktborttagare? Då kan du rädda dina ömtåliga kläder. Du kan också behandla illaluktande skor på samma sätt.

Svettluktsdödaren är för sportkläder. Även en Luktstopparen kan fungera. Du hittar båda produkterna hos allt-fraktfritt.se.

odörspray

Få bort svettlukt från kläder med en smidig spray

Det finns fler än ett sätt att få bort dålig lukt. Du kan till exempel använda Yocoair. Med sprayen kommer du åt överallt och kan ta bort lukt när som helst.

Ta med den på semestern. Om du är på resande fot är sprayen en perfekt resekamrat.

Är det verkligen så att det luktar svett?

Man känner ju igen lukterna så det kan uppfattas som en löjlig fråga. Lukter kan vara många till antalet. Om materialet i din sportutrustning och kläder har börjat ruttna så kanske du får bort lukten med en luktstoppande spray men materialet kommer ju inte att repareras av den.

Vissa sprayer är inte bra för dina kläder. Det ska du komma ihåg. Man vill ju inte förstöra sina kläder. Var alltså noga med att undersöka om det verkligen är tal om svett och lukt som har uppstått då du har svettats i kläderna.

Om du gör fel när du tvättar måste du bättra dig

Det är inte alla kläder som är luktfria av naturen. Det rör sig till exempel om vissa syntetiska sportkläder. När du börjar svettas i dessa så luktar de genast illa. Det kan bero på att du tvättar materialet på fel sätt.

Se efter om du ska använda sköljmedel eller inte. äcklig lukt i tvättmaskin
Ju bättre du tvättar desto bättre blir resultatet. Så gör du för att få bort svettlukt från kläder.

Men vissa kläder är det bättre att spraya. Sprayen torkar snabbt och du är snabbt igång med din vardag igen. Det kan vara klokt att ha en spray med i bilen för säkerhets skull.