Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

få

Via allt-fraktfritt.sese finns 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Håller svetten borta i 10 timmar.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Du kan ändå försöka att behandla dem för att se om resultatet blir lite bättre. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Det finns ett bäst före datum för allt. Skor har också en bortre gräns. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns spray för de flesta användningsområden. Alla är inte hälsosamma. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Skorna håller sin goda kvalitet.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Spray ett lager. Det behövs inte mer. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Varför går inte lukten bort?

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. äcklig lukt dödare Andra kan byta flera gånger om dagen. Byt så ofta du kan.

Men glöm inte bort dina fötter. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.