Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

Men nu finns läskmaskinEN. Att man gör en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

sodastreamer

Koncentrat passar bäst till hemläsk. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En essenspatron ger hela 12,5 liter kolsyrad läsk. En mildare smak ger ännu fler liter.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Du kan göra slush också. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det dröjer inte länge innan du upptäcker alla fördelar med att göra egen läsk. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. läskkoncentrat för hemläskmaskin Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch julmust eller cola, precis vad de känner för!

Nu kan du göra bubbelvatten som ingen tröttnar på

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj rätt smak

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Prova olika smaker. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Din läsk blir godare än många andra. SE har alla originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Du kan få god dryck när du vill.