få bort kattkiss lukt utan dåliga ämnen

Katter är renliga djur. Då de mår gott så putsar de hela tiden på sin päls och de har då en trevlig doft som åtskilliga tycker om. Så alltemellanåt kan det rentav hända att du måste få bort kattkiss lukt.

ta

Men hur kan du få bort den vidriga kisslukten? Det viktiga när du städar är att metoden du väljer är säker oh inte innebär fara. Med Yokoair eller Luktstopparen så kommer du inte att sprida farliga ämnen i rummet.

Om du vill få bort få bort kattkiss lukt då ska du använda Yokoair

Att få bort kattkiss lukt är enklare än vad man tror så länge man använder rätt produkter som Luktstopparen. Yokoair är ett exempel. Med denna spray så kan du få bort lukt från skor och se till att kattens kiss inte längre lämnar stank efter sig.

Använd den i hemmet eller i bilen. Sprayen kan även applicerat direkt i kattburen. Du kan använda sprayen på plädar eller möbler. Nu kan du rädda gamla plagg och föremål från tippen genom att använda sprayen.

Kaste det inte bara för att det luktar. Genom att använda sprayen så kan du enkelt få bort lukten. Nu är det enkelt att bli av med lukter i ditt hem.

Det är enkelt att köpa sprayen online du behöver bara besöka allt-fraktfritt.se för att beställa.

Lär katten att kissa på rätt plats och undvik märkning

Du kan undvika problem med kattkiss. Tänk på att träna din katt. I ett hem med trädgård så kan det till exempel vara klokt att installera katt-dörr så att kissen kommer ut då blåsan är full.

Om du istället har en kattlåda måste du byta sanden ofta. Det är också möjligt att använda luktborttagaren direkt över kattlådan för att maskera lukten lite. Om du köper en spray av bra kvalitet så försvinner lukten helt.

Vissa katter är mer revirbenägna än andra. Katter som inte är kastrerade har oftast starkare revirinstinkter. Det kan vara anledningen till att katten markerar inne. ta bort kattkiss doft Du kan inte träna en katt som du kan en hund, men du kan ändå sätta vissa grundramar.

Ta dän dålig lukt genast. Ju fortare desto bättre. Du kommer att få en mycket bättre inomhusluft.