Det är enkelt att desinficera med ytdesinfektion

Människor är naturligtvis oroliga för pandemin just nu. Då ingen har tidigare erfarenhet av detta blir det lätt förvirring. Vi i Sverige har valt en helt unik metod att bekämpa coronaviruset på. Ingen vet vad som väntar men du kan ändå desinficera dig.

Var noga när du desinficera

Många tror att det är bäst att använda handsprit för att desinficera händer. Kanske tror du att det är bra men så är det inte. Handsprit biter inte på alla virustyper.

Om du vill använda handdesinfektionsmedel kan det vara klokare att välja en antibakteriell handdesinfektion med pump eller spray, som inte har alkohol. Det ersätter inte den dagliga handtvätten. Försök att tvätta händerna i minst 20 sekunder.

Prova antibakteriell handtvål om du vill ha ett bra skydd mot virus. Kom ihåg att tvätta regelbundet. Tvätta händerna om du har varit utomhus. Inte bara om du eller andra har influensa symtom. Det är viktigt att använda tvål. Det ger en god desinfektion för dina händer.

Det är också bra att tänka på ytdesinfektion

Bakterier finns överallt. Även om du inte är sjuk i influensa så kan du smitta med andra sjukdomar. Smittan kan även komma in via produkter från affären.

Under en pandemi är det särskilt viktigt. Du kan behandla varorna som du köpt hem med bakteriedödande kolloidalt silver. En bakteriedödande spray ger mycket god spridning. Viruset har ingen chans mot sprayen.

Se till att skydda dig oberoende av årstid

I och med att det finns varningar för att det inte fungerar så bra med handsprit mot virus behöver du inte deppa när det är slut på handsprit på apoteket. Du kan använda dig av riktigt bra antibakteriell tvål och en katjonisk vattenbaserad handdesinfektion som ger dig gott skydd.

Fyll på lageret så att det inte tar slut, nu behövs det mer än någonsin. Se till att du har dessa produkter hemma året om. Prova på en liten yta först innan du sprayar överallt.

beställa

Detta är ytdesinfektion

En bra ytdesinfektion är guld värd i ditt hem. Det är väl känt att virus som coronaviruset smittar luftvägen men också helt enkelt för att folk tar på besmittade ytor och sedan pillar sig i ansiktet. Därför måste du tänka på vad du tar i.