Bantanu

Vår Historia

Bantanu grundades i slutet på 2019 och har sedan dess hjälp flera människor gå ner i vikt och få mer energi i vardagen. Idag har vi vår filial i södra Stockholm med samtalsrum och en mindre träningslokal där vi hjälper dig med enklare övningar för att gå ner i vikt.

Vilka är vi?

Elisabeth
Felicia

Mitt namn är Elisabeth Larsson och jag är både grundare och hälsocoach på Bantanu. Med flera års erfarenhet som bland annat PT och kostrådgivare så hjälper jag människor att nå sina mål och ändra sina rutiner för en bättre och friskare vardag.

Jag är 39 år gammal och bor idag med min sambo och 2 barn i Sundbyberg. Förutom kost och träning så brinner jag får långa promenader i naturen där camping har blivit en stor del av mitt liv som en fantastisk aktivitet nu när mina barn börjar bli stora och kan följa

Hej Mitt namn är Felicia Peterson och jag har jobbat med Elisabeth sedan starten av Bantanu 2019. Jag har en bakgrund som dietist och brinner för att hjälpa människor nå sina viktmål.

Jag är 43 år och bor i Täby med min sambo och hund “Sixten”. Förutom kost och träning så har jag en stor passion för kampsport som jag tränar regelbundet.