Så enkelt lyckas ni med din rökavvänjning

När ni man bestämt sig för att sluta bör du starta din rökavvänjning. Det finns en hel del sluta röka tips och allihop är kanske icke så relevanta för dej. Nedan listar vi några grejer ni kan tänka på.

nikotinfri

Det är viktigt att ni är frank mot dej själv. Vill du verkligen detta? Om ni icke är med på noterna från början är det ingen idé att börja rökavvärja.

Starta er rökavvänjning med e-ciggen

ElCigaretten är till undsättning. En e-cigg producerar ånga som smakar och luktar bra. Det är svårt att få tag i dom med nikotin i Sverige, komplettera därför med sprej eller tuggummi. Det är oftast en överlägsen kombination.

El-ciggen är mångsidig med sina populära användningsområden och aromer. Man skadar ingen annan så det är bara att vejpa på.

Läkemedel mot beroendemekanismer

Läkemedlen mot beroendemekanismer är ett flertal numera. Man bör välja den metod som passar dej. Fråga er doktor om råd. Om du har kass motivation under tiden kan en coach hjälpa dig.

Hypnos som en metod för att bli av med rökbegäret diy ecigg

Man använder hypnos som rökavvänjningsmetod nuförtiden. Hypnos kan få dej att lägga av med farliga cigg. Hypnos är utbrett och det finns otaliga olika sorter av hypnoser.

Det är otroligt relevant att du bara går till professionella hypnotisörer. Oseriösa aktörer kan enkom göra saken värre.

Finn sluta röka tips på webben i diskussionsforum

Det finns många sluta röka förslag helt gratis online. Man kan fråga andra om hur de gjorde med sin rökavvänjning. Man bör spörja om lite allt möjligt.