Nyttan med en nikotinfri elektronisk cigg

Ofta när eliggen kommer på tal så är det som ett alternativ till vanliga cigaretter. Vad kan vara bra med en elektronisk cigarett om man ej får i dej nikotinet som i vanlig rökning?

e

e-cigaretter

Det blir mer och mer populärt att använda e-cigg och det vet människor ofta om. Som ersättning för en vanlig cigarett provar ungdomar en elektronisk cigg. Eftersom elcigaretterna som säljs i Sverige finns utan nikotin så betyder det här att ungdomarna inte utvecklar ett beroende. Detta ger otroligt positiva konsekvenser.

Eftersom du ej blir beroende av e-cigarretter kan vi blossa för att man vill och ej för att vi måste

Om man när det gäller tobakscigaretter och man säger att vi blott partyröker alternativt blossar om vi önskar så förefaller det ej helt uppriktigt. Då det innefattar tobaksprodukter bestämmer man ju knappast själv när beroendekänslorna sätter in så du är ej den som styr. Då e-cigg är utan nikotin och ej skapar beroende så styr vi själv när vi önskar röka eller ej.

Rökning handlar ju till stor del om att man vill göra något som känns avslappnande och som doftar och smakar bra. Med el-cigg så smakar det bra från det fösta draget och ingen kommer att klaga gällande äcklig cigarettrök för den existerar inte. Smaker såsom jordgubbe, vanilj samt mynta leder till att du mår bättre och känner sej uppfriskad.

Ingen åverkan på någon och ett billigare nöje

Ett startpaket för e- cigarett räcker åt mycket. Du kan blossa på den i särklass bästa e-ciggen som finns under ett flertal dagars tid och därför så kostar det minsann mindre med en elektronisk cigarett vilket också är en fördel. Eftersom vi inte heller fastnar i ecigg så behöver man inte gå till någon e-ciggbutik då du icke känner för det. diy evätska blanda. Det existerar ju oxå onlinehandel till goda priser.

El-liquiden som åstadkommer smaken kan du byta ut såsom man vill på en prima el-cigg som räcker lång tid. Det är både praktiskt samt lönsamt att när vi vill hava en annan smak ej måste byta manick. Utan nikotin så existerar det heller ej någon e- cigg åldersgräns och därför så behöver du inte hålla på med olagliga grejer för att få röka tobak.

Det finns knappt några belägg gällande att ecigg skulle vara farligt fastän vissa säger så. Eftersom sådanna påståenden är riktade mot individer som tänkt välja en elektronisk cigarett som är till fördel för denne personligen och dennes omgivning så bör du förutsätta att argumentet härleds från någon som tjänar på att folk blossar tobaksprodukter.

Var och en kan själva se vad som existerar i e-cigarett. Om ecigg hjälper till att färre personer startar röka tobakscigaretter så hava detta så klart verkan på både vårt samfund, offentliga miljöer samt minskade hälsoproblem.