Lär dej om hur ni lyckas med rökavvänjningEN

Alla tillvägagångssätt för rökavvänjning passar icke samtliga, finn just er favorit. Det finns en hel del sluta röka tips och allesamman är kanske icke så relevanta för dig. Här listar vi ett par saker du kan fundera på för att få det att kännas enklare.

e

Om man inte är sann mot dig själv spelar det noll roll hur många kurser du tar. Har ni verkligen beslutat dej? Om du inte är helt förvissad är det noll idé att ni fortsätter.

att sluta röka med hjälp av e-cigaretter som är utan nikotin

El-ciggen är till undsättning. En e-cigg producerar ånga som smakar och doftar bra. I Sverige kan du icke handla dom med nikotin så man kan behöva andra hjälpmedel också. Det är en kombination som påminner om rökning utan att vara rökning.

Det som gör el-ciggen så bra är att de säljs i flera skilda aromer. Man skadar ingen annan så det är bara att vejpa på.

Om du har sug

Medicin mot rökavvänjning är vanliga nuförtiden. Vilken sort som passar dej beror på. Hör med er läkare. Det kan oxå vara fint att ha någon form av coach som hjälper till med humöret och rätt attityd då det upplevs svårt.

Hypnos mot rökbegäret

Man brukar hypnos som rökavvänjningsmetod nu. Hypnos kan hjälpa i utredningen av ditt rökande. Det här kan betyda flera tillfällen av hypnos-terapi men du kan ju förena denna metod med andra metoder så att du får ännu lämpligare verkan.

Använd bara hypnotisörer som vet vad dom gör. Med en bedragare kastar man blott slantarna i sjön.

I diskussionsforum existerar det många sluta röka råd

Sök efter sluta röka förslag på nätet. Du kan fråga andra före detta tobaksrökare om deras rökavvänjning. Man bör fråga andra om dom använde e–cigg.