Gör egen Julmust som är nyttig med Läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

köpa

Läskmaskinen med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Att man gör en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

Koncentrat passar bäst till hemläsk. På så vis får du en godare läsk. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar Julmust. Du behöver bara köpa rätt flaska. En flaska ger 12,5 liter. En mildare smak ger ännu fler liter.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Läskmaskinen gör mer än bara Julmust. Du kan exempelvis prova att göra egen slush som du kan smaksätta med Julmust-essens. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. Blanda smakerna till Sodastream som du vill. Julmust med lite mer vanilj kan vara ett tips eller så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare på så vis att du drar ner 80% på socker och på andra onödiga ingredienser. De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Bubbelvattnet som ingen tröttnar på

Blir du också besviken när Julmust inte finns att få tag på under sommaren? Det kan också vara så att du inte tycker om vanligt bordsvatten. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Variera lite. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. SE har alla originalextrakten som smakgivare.

Du blandar som du själv tycker är bäst.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.