Fördelarna med en nikotinfri elektronisk cigarett

Det är som ett alternativ till tobaksrökning som elciggen vanligtvis kommer på tal. Om vi ej kan få i dig nikotin, vad är då så suveränt med en elektronisk cigg egentligen?

nikotinabstinens

Någonting du ska vara mycket varse om är att det nuförtiden blir mer och mer populärt att röka e-cigg. Istället för tobaksrökning så testar ungdomar en elektronisk cigg. Eftersom elcigaretterna som säljs i Sverige finns utan nikotin så betyder detta att ungdomarna ej utvecklar ett beroende. Detta skänker åtskilliga positiva verkningar.

När man ej är beroende av e-cigarretter så kan du faktiskt blossa när man känner för detta

Att anföra att vi endast partyröker eller när man känner för det blir inte någonsin sant då det rör sej om tobakscigaretter. I och med att vi kan fastna för den här typen av rökning efter ett litet antal få bloss så kan man knappast ta till orda om att själv bestämma då man egentligen önskar tobaksröka. Eftersom e-cigg är utan nikotin samt icke skapar beroende så styr vi själv när vi önskar blossa eller inte.

Vi vill ju att tobaksrökning ska vara en avstressande känsla som både har en delikat smak och doft. Med el-cigg så smakar det gott ifrån det fösta blosset och ingen kommer att gnälla gällande osmaklig cigarettrök för den finns icke. Jordgubbe, vanilj eller mynta är exempel på bra och uppfriskande smaker som får en att må fint.

Ingen åverkan på någon och ett billigare nöje

Ett startkit för e cigarett räcker otroligt långt. Du kan röka på den bästa e-ciggen som finns under många dagars tid och därmed så kostar det sannerligen mindre med en elektrisk cigg vilket oxå är en fördel. Då man inte heller fastnar i e-cigg så behöver vi icke gå till någon eciggbutik då du ej känner för det. Bra priser finns ju på nätet så det är bara att handla så om du hellre önskar det.

Har du en välfungerande elcigg så fungerar det att bruka den länge och byta el-vätska efter behag. När vi vill byta ut smak måste man icke byta apparat som givetvis är både lönsamt samt praktiskt. Eftersom eciggen ej består av nikotin är det ingen åldersgräns på dem och ej förbjudet för någon att röka.

Den som menar att e- cigg är skadligt att röka har icke mycket stöd för det här. Då de som tänkt välja en elektrisk cigg som är bättre för dom flesta så kommer såna uppgifter ofta ifrån dom som gynnas p att hålla kvar människor i rökning.

Var och en kan själva se vad som existerar i ecigg. Om e-cigg kan hjälpa till med miskande hälsoproblem, trevligare miljö på allmänna platser så har det i det långa loppet en fördelaktig effekt på hela samhället.