el cigg skadligt eller något som kan förlänga livet för så många?

Tidvis hör vi någon säga att e–cigg ska vara lika skadliga som standard cigg. Men det är inkorrekt. Det fungerar inte att jämföra cigg med tjära och väldigt farliga gifter med e-cigg. Huruvida e cigarett är skadligt är således icke adekvat om man jämföra med standard cigg.

billiga

Men självklart kan det föreligga skaderisker även med e–cigarett. När man ska tjacka e-cigg fundera då på att inhandla el cigaretter utan nikotin de ger noll beroende.

Det är e-juicen som är skillnaden mellan e- cigg som saknar nikotin och de med.

På så vis blir det enorm skillnad på e cigg utan nikotin mot de med. I Sverige så kan man blott lägga pengar på den typ som är utan och då behöver du ej oroa sej för e cigg biverkningar som att bliva beroende. Var försiktig då man hanterar elektrisk utrustning som man håller nära ansiktet.

Vi kan inte någonsin bli för säker med att undersöka sin el-cigg före hantering. Tänk på säkerheten, genom att shoppa svenskt eliminerar du många faror. Det finns ingen särskild e cigarett åldersgräns om man köper utan nikotin men det säger sig självt att det här icke är något för barn.
Om ni blossar en el-cigg utan nikotin blir du inte beroende. Det är bäst för dem som icke blossar. Den som vill lägga av med att röka tobak kanske hava svårt att välja bort nikotinet. Men kom ihåg du kan nyttja de nikotinfria om du vill lägga av med att blossa oxå.

Då är e cigg farligt att börja med

Har man aldrig rökt ska man icke pröva e–cigg med nikotin. Är du juvenil och aldrig har rökt nikotin är det e cigarett SOM ÄR FARLIG. Det här kan även bliva en inkörsport till vanlig tobaksrökning då man vänjer sig vid nikotinkickar och önskar hava dem även med hjälp av vanliga cigg.

Det skadliga med vanliga cigaretter?

Du drar fel deduktion om vi tror att e cigarett ÄR skadligt. När man har gjort jämförelser visar det sig att det är riktigt stora skillnader. Sett från den synvinkeln är e–cigaretterna det angenämare valet. Ett flertal unga blossar el cigaretter utan nikotin det hava flera fördelar.