Åtskilliga antar att e- cigg är farligt

Otaliga antar att el-ciggen är lika skadliga, om icke ändå värre, än vanliga tobakscigaretter. Det är inte riktigt. En e–cigg är inta överhuvudtaget så giftig som en cigarett innehållandes tjära. Huruvida el cigarett är skadligt är således icke relevant om vi jämföra med vanliga cigg.

vad

E-cigarett som ej är granskade i Sverige kan förstås vara skadliga, det får man ej missa. När ni skall införskaffa e-cigg tänk då på att tjacka e- cigarett som saknar nikotin dessa ger noll abstinens.

El-juicen är vad som skiljer e- cigg utan nikotin från de med.

Det är således enorm skillnad på e cigg som saknar nikotin och den som har nikotinet. Sverige säljer uteslutande de el-cigg som är utan nikotin. Det är centralt att komma ihåg att man kommer att hantera laddare och hållare som är elektriskt drivna.

Om man ej undersöker produkten noggrant kan det leda till bekymmer. Undvik risk och handla svenskt. E–cigaretter som icke har nikotin har noll åldersgräns, men de är ändå icke för kidsen. aromer och essenser

Om du blossar en e–cigarett utan nikotin blir man icke beroende. Om man inte blossar är detta ett suveränt val. Men den som vill sluta röka kanske ser en fördel med att fortsätta med nikotinet. Men sanningen är att de varianter som saknar nikotin oxå fungerar vid rökavvänjning.

El cigarett är skadligt när

Vi ska tänka på att den som aldrig förut hava blossat tar en chansning att fastna i ett beroende med e cigg som har nikotin. Den som aldrig blossat cigaretter med nikotin kanske icke tänker på att dom är dom e e-cigaretterna SOM ÄR FARLIGA. Det kan dessutom vara en olustig inkörsport till vanlig rökning.

Faran med standard cigg

Man kan inte endast säga att e- e-cigaretter ÄR FARLIGA utan att dessutom prata om vanlig rökning. Jämförelser visar att det är stor skillnad. El-cigg vinner klart över tobaksblossande. Allt fler unga blossar el cigaretter som saknar nikotin.