Allt-fraktfritt.se tillverkar samt saluför Tropisk fruktmix e-vätska till e-ciggen

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Tropisk frukt.se.

e

E-juice är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att blossa tobakscigaretter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man vill ha.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Tropisk frukt smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Inom Sverige heter systemet FillUp, välkänt från hembryggda likörer.

E-cigg har blivit det snabba viset att sluta röka. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Tropisk fruktmix förväntas då en testpanel bedömer smakupplevelsen av Tropisk fruktblandning med ananas som riktigt smaklig. Det skall bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi framställt åt ett företag i UK i flera år redan. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Tillverkare får gärna köpa våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinbas av svensk kvalité gör vi också. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar aromer och essenser över hela världen.

Merparten av företagets produktion går på export. Essenser till sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Dessa saluförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.