Allt-fraktfritt.se tillverkar och saluför Fläderblommor e-vätska till e-cigaretter

Svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Fläderblommor lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

e-vätska

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smaker av frukt, nötter, kakor, diverse sorters sötsaker, pepparmint och örter är vanliga.

Fläderblommor är hur Fläderblommor smakar. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket bra svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Gert Strand AB beställer nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från lemonad till kaffe.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Dessa saluförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.