Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk FillUp e-vätska med smak av Nyplockade hallon.

Nyplockade hallon e-juice i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

diy

Den juice man blossar i e-cigg kallas för e-juice eller e-vätska. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – alternativt nikotinfri bas om hen så önskar.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Hallon smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att sluta röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

50% av tobaksrökarna avlider så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Aromer av frukt, nötter, choklad, diverse sorters konfekt, mentol och örter är vanliga.

Nyplockade hallon förväntas bli populär eftersom den har en fin arom av Hallon som är helt mogna. Gert Strand, företagets vd, menar att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Våra aromer satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Renheten är så stor att livslängden är Nästan 3 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar aromer till spritdrycker, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Export sker till alla världsdelar. Företaget producerar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Dessa saluförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.