Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk FillUp e-vätska med smak av Blåbär.

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Blåbär FillUp e-vätska.se.

vape

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobakscigaretter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – alternativt nikotinfri bas om hen så önskar.

Man tillverkar e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Blåbär smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg är ett sätt att lägga av med att röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

50% av tobaksrökarna dör så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Blåbär är hur Blåbär smakar. Gert Strand, bolagets vd, menar att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Företaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare gillar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens arom komma till sin rätt.

e

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar aromer till sprit, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.