Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Persika e-vätska till e-ciggen

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Fruktig persika.se.

elcigg

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-liquid FillUp.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Aromer av frukter, nötter, tårtor, diverse sorters godis, pepparmint och örter är vanliga.

nyplockad persika är hur Fruktig persika smakar. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt aromer från oss i åtskilliga år. Våra aromer satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi också leverera.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Gert Strand AB köper nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Renheten är så hög att livslängden är Mer än två gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen på ångan från e-juicen blir som bäst då nikotinet är helt rent.

vape

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar aromer samt essenser över hela världen.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvaliteten gillas av konsumenter. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. De marknadsförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.