Allt-fraktfritt.se producerar samt säljer Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor e-juice till e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor.se.

Fillup

Den juice man röker i e-cigg kallas för e-juice eller e-juice. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Man tillverkar e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Arrak smakämne. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-vätska. I Sverige kallas systemet FillUp, bekant från hembryggda likörer.

E-cigg är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Arrak förväntas bli omtyckt enär den har en fin smak av som svensk punsch eller arraksbullar. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Våra aromer satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan göra allt från design till egna varumärken och smaker till kunder.

Nikotinbas av svensk kvalitet producerar vi också. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från läskedryck till likör.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Dessa säljs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.