Allt-fraktfritt.se producerar och saluför Lakritsrulle e-vätska till e-cigaretter

Svensk Shake N´ Vape e-juice med smak av Godiset lakritsrulle lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

vg

E-juice hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Man tillverkar e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Lakritsrulle smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

E-cigg har blivit det snabba viset att sluta röka. Man fortsätter röka tobak, men tobaksröken består av ånga från e-juice som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga smaker på e-vätska är tårtor, vilda bär, fruktblandningar och karameller.

Lakritsrulle godis smakar Lakritsrulle. Svensk kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan göra allt från design till egna varumärken samt aromer för kunder.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Smaken är uppskattad av vejpare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-liquid är populära i Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.