Allt-fraktfritt.se producerar och säljer Lakritsstång e-juice till e-cigaretter

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Lakritsstång.se.

e-cigg

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-juice FillUp.

Många slutar tobaksröka med e-cigaretter för det fungerar. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Mängder av smak kan sättas till e-juice för att vejpas.

Vanliga smaker på e-vätska är glass, bärblandningar, fruktblandningar och konfektyr.

Lakritsstång smakar Lakritsstånggodis. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalitet uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Företaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Tillverkare får gärna köpa våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

e

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från lemonad till kolsyrat vatten.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara marknadsförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.