Allt-fraktfritt.se producerar och säljer Lakritsexplosion e-juice till e-ciggen

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Smakexposion av lakrits Shake N´ Vape e-vätska.se.

vejp

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Lakritsexplosion FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-vätska FillUp.

E-cigg har blivit det lätta sättet att sluta röka tobak. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Lakritsexplosion förväntas bli aktuell enär den har en god arom av Lakrits och mer lakrits. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

Smaker för e-vätska har vi tillverkat åt ett företag i UK i många år redan nu. Med hjälp av våra aromer med ren och smaklig arom expanderade vår kund i UK drastiskt.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

Nikotinbas av svensk kvalitet producerar vi också. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Renheten är så hög att livslängden är Mer än två gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Smaken är uppskattad av vejpare.

e-cigg

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar aromer till sprit, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-liquid är populära i Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.