Allt-fraktfritt.se producerar och säljer Körsbär e-vätska till e-ciggen

Körsbär e-juice i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobakscigaretter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Körsbär smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter aromen och basen till ångfärdig e-juice. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-ciggen är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigarett.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Körsbär med fruktig smak är hur Körsbär smakar. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket prima svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i flera år. Företaget i UK expanderade kraftig med assistans av vår svenska kvalitet.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Fabrikanter får gärna beställa våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Smaken på ångan från e-juicen blir som bäst när nikotinet är helt rent.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läsk till vispgrädde.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Essenser för sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Aromer för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka enbart säljs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.