Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-vätska med arom av Violtabletter för e-ciggen

Viol e-juice i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.

e-juice

E-juice är den vätska man blossar i e-cigaretter i stället för att röka tobak tobakscigaretter. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Man tillverkar e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Violtabletter smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. I Sverige kallas systemet FillUp, känt från hembryggda likörer.

E-cigg har blivit det enkla viset att sluta röka. Man fortsätter tobaksröka, men röken består av ånga från e-vätska som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, kakor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Viol halstabletter smakar Violtabletterna i små tablettaskar. Svensk kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i många år. Företaget i UK expanderade starkt med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så stor att livslängden är Två gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Smaken är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från lemonad till kaffe.

Merparten av bolagets produktion går på export. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av socker som skakar som socker, är en omtyckt produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.