Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-vätska med smak av Viol halstabletter för e-cigg

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Viol halstabletter Shake N´ Vape e-juice.se.

e-juice

Den juice man röker i e-ciggen kallas för e-juice eller e-vätska. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå smaken och basen till ångfärdig e-vätska. I Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

E-cigg är ett sätt att lägga av med att röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigarett.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga smaker på e-juice är glass, bärblandningar, fruktblandningar och läsk.

Violsmak, ren och blommigt angenäm är hur Viol smakar. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket bra svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat smaker av oss i många år. Bolaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.