Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Jordgubbe.

Jordgubb e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-vätska

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Jordgubb smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Man fortsätter röka, men röken ersätts av ånga från e-juice som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Det existerar över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Smaker av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Färska svenska fruktiga jordgubbar är hur Jordgubbar smakar. Gert Strand, bolagets vd, menar att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt flavours av oss i många år. Våra flavours satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Nikotinbas av svensk kvalité tillverkar vi också. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Smaken på vejpen från e-juicen blir som bäst då nikotinet är helt rent.

bästa

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar smaker till sprit, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

Merparten av bolagets tillverkning går på export. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även totalt sockerfria. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.