Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta röka urval bland annat med den populära FillUp smaken Mintkola.

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Hemgjord mintkola FillUp e-vätska.se.

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobakscigaretter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – eller basvätska som saknar nikotin.

e-juice

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-juice FillUp.

E-ciggen är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga aromer på e-vätska är glass, bärblandningar, fruktblandningar och energidrycker.

Efterfrågan på Hemgjord mintkola förväntas då en testpanel bedömer smaken av Gräddkola med en aning mint som riktigt smaklig. Det skall bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden idag är från Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar aromer till candy shots, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för kaffe, kolsyrat mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.