Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett lägga av med att röka urval bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Energidryck.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Energy.se.

gör

Den vätska man röker i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-vätska. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Energy FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det nya sättet att sluta tobaksröka är med e-ciggen. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Mängder av smaker kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Energy förväntas eftersom en testpanel bedömer smaken av Energidryck som riktigt smaskig. Det skall bli kul att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår klient i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi även tillverka.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Renheten är så stor att livslängden är 2,5 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Smaken är uppskattad av vejpare.

vape

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar aromer till sprit, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

70-80% är export till alla kontinenter. Företaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av socker som skakar som strösocker, är en populär vara.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. De säljs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.