Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka produktsortiment bland annat med den populära FillUp aromen Smörkaramell med mint.

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Karamell med mint.se.

vape

E-juice hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna Smörkaramell med mint FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-cigg har blivit det snabba sättet att sluta tobaksröka. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka tobak av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Vanliga aromer på e-vätska är tårtor, bär, fruktblandningar och godis.

Smörkaramell med mint smakar Smörkarameller med mint. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i flera år. Bolaget i UK expanderade kraftig med bistånd av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Tillverkare får gärna handla våra aromer, Glycerin och PG och själva blanda.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så stor att livslängden är Nästan 3 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt aromer sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten gillas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-juice är populära i Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som endast marknadsförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.