Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett lägga av med att röka urval bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Cream Caramel.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Cream Caramel.se.

shake

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobaksprodukter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så vill.

Denna Gräddkola Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. I Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

Det är enkelt att lägga av med att röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigg.

50% av tobaksrökarna dör så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Smaker av fruktblandningar, nötter, kakor, olika sorters snask, mentol och örter är vanliga.

Toffee förväntas bli omtyckt då den har en god smak av Gräddkola med choklad. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi även tillverka.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Det fina nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

elcig

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötmedel gjort av strösocker som skakar som strösocker, är en omtyckt produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka enbart marknadsförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.