Stabil ketos med hjälp av Saigonkanel

Det finns mängder av fördelar att upptäcka med hjälp av ketogena dieter som till exempel Atkins och LCHF. Att kunna äta sig mätt på goda saker och ändå gå ner i vikt är för många ett drömscenario som blir sant tack vare den ketos som kroppen försätts i när den inte får i sig kolhydrater. En del har besvärligt för att hamna i ketos hur mycket de än anstränger sig, vanligen därför att deras insulinkänslighet är låg – då är det dags att testa Gert Strand AB:s Saigonkanel!

Vad är Saigonkanel?


Kvalitetskanel från Vietnam via Gert Strand AB

Saigonkanel är närbesläktad med Kassiakanelen, som är den sort vi finner i de flesta matvarubutiker. Saigonkanel är dock betydligt rikare gällande såväl smak som goda egenskaper än vad lågpriskanelen är – samt svårare att få tag på. Nu blir det dock plötsligen smidigare att få tag på kvalitetssäkrad vietnamesisk kanel, eftersom Gert Strand AB inkluderar denna enastående krydda i sitt utbud.

Saigonkanel växer i centrala Vietnam, någorlunda långt från Saigon trots sitt väletablerade smeknamn, och besitter otroliga egenskaper ur enormt många olika perspektiv. Ett av perspektiven är att vietnamesisk kanel stöder kroppen att sikta mot ketos genom att höja insulinkänsligheten och skapa balans i systemet. Att det skulle vara något så enkelt som exakt kanel för att frambringa denna lilla knuff var det nog inte många som gissade, men djupdyker man en aning i ämnet så blir det snart mycket självklart.

Höjer insulinkänsligheten

Kanel har länge ansetts hälsosam, för diabetiker särskilt, därför kanel balanserar blodsockervärdet, man slipper de västa topparna och de djupaste dalarna. Nu visar det sig att just Saigonkanel skänker dessa effekter mångfalt.

Saigonkanelens fördelar i kampen mot fettet

Ifall man är en vanlig konsument som äter lite av varje, dvs. att man inte tillskriver sig någon särskild, kolhydratsreducerad diet, så har man även fortsättningsvis allting att vinna på ett kontinuerligt intag av Saigonkanel. En undersökning visar att Saigonkanel kan förhöja förbränningen av blodsockret i fettcellerna upp till 20 gånger vanlig hastighet, samtidigt som samma kanel öppnar upp i musklerna för energin att träda in. Saigonkanel stöder kroppen att bränna loss fettmolekyler från fettvävnaden medan den assisterar energin att ta sig in i musklerna. Bättre assistans att komma i form hittar man inte i någon kemisk medicin.

Hur får man i sig Saigonkanelen?

Eftersom Saigonkanel innehåller en relativt hög halt av kumarin som är ett giftigt ämne och vid extrem överdosering kan medföra leverproblem, så rekommenderas man att maximalt äta fyra gram vietnamesisk kanel per dag. Kanske kan man öka dosen något om man är storvuxen. Så lite som ett gram har visat sig ge god verkan för att hamna i ketos, så det bästa är om man kan testa sig fram till en dos som känns måttlig för en själv.

Kanel är gott på massor av saker, det är ju trots allt för smakegenskaperna som kanelen är omtalad för över hela världen. Ha lite vietnamesisk kanel i kaffet så ges du en ny spännande upplevelse. I kötträtter och efterrätter är kanel likaså en given ingrediens.

Handla Gert Strand AB:s exklusiva Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.