Gå upp i kroppsmassa med LCHF

Undervikt kan vara lika jobbigt som fet

Det är inte alla som kämpar mot överflödiga kilon, även om detta bekymmer totalt färdigt har fått mest uppmärksamhet igenom åren. Underviktiga personer som inte går upp i kroppsmassa fastän de försöker, upplever samma dåliga självkänsla och otillräcklighet som överviktiga personer gör. Ofta handlar deras problem om bristfällig aptit, en enormt aktiv livsstil alternativt någon design av åkomma.

En överviktig individ hånar man sällan fritt, det är tabu att gnata på någon med stor kroppsmassa om att äta mindre alternativt ta restriktioner på sig själv, för man vet ju hurdan besvärligt det kan vara samt att det kan ligga en mängd psykologiska låsningar bakom. En underviktig individ är det dock i de flesta läger ok att ständigt driva på till större portioner, tätare avsikt och dylikt. Att dessa uppmaningar är både onödiga samt många gånger sårande varesig man inte vet om detta, men så är det. Få personer trivs med ohälsosam undervikt samt gör man det så har man antagligen någon typ av ätstörning.

Äta på regelbundna tider

En nyckel till att hitta en hälsosam kosthållning och betydelse är att förtära på regelbundna tider. Är man underviktig så kan ett mål mat var tredje timma kunna vara lämpligt. Är man fet så kan det få gå lite längre emellan målen.

Aptitdödare

Att utesluta socker ur sin diet är oerhört effektivt för den som vill gå upp i vikt, även som för den som vill gå ner i vikt, men av en helt annan anledning. Småäter man söta saker så tappar man aptiten på riktig mat, mat som bygger en nyttig kropp. Antagligen dricker man en Coca-Cola till morgonmål samt känner sedan ingen hunger förrän efter arbetsdagens slut. Börjar man istället dagen med ett stabilt mål bestående av äggviteämne och fettrik kost så är en mager anatomi snart redo för mer bastant muskler. Läskedryck, god, chips, koffein och taskigt sammansatta halvfabrikat är riktiga aptitdödare för de som allaredan lider av dålig aptit.

Extra fet kost!

Genom att äta bara äggviteämne och fet kost så bygger man upp kroppen på ett hälsosamt sätt utan att fylla ut med onödiga kolhydrater som likväl inte skänker något vettigt. Som underviktig är det extra angeläget att man får i sig riktigt mycket fett så feta såser, cool kött samt nötter är ypperliga ingredienser i ens måltider.

Proteindrinkar

Att inmundiga proteindrinkar kan assistera till att få igång både hunger och energinivå. Särskilt aktiva personer behöver fylla på med protein jämnt för att inte förlora muskelmassa. Ofta upplever underviktiga att det är enklare att dricka energin än att matbit den i sig.

Uppbyggnad inifrån

LCHF består av mycket näringsrik mat som bygger opp allt från organ till ligament samt muskler. Är man som underviktig förskräckt för att gå upp för mycket, antagligen lider man av någon ätstörning, så är LCHF helt klart svaret alldenstund man på denna diet når sin idealvikt, men inte mer än så. Muskler, tunga ben samt hälsosamma organ väger mer än smala ligament samt skinn utan att man ser nämnvärt bredare ut.

Svaret för underviktiga sockerjunkies

Har man besvärligt för att avsäga sig alla söta smaker så finns det nuförtiden sötningsmedel samt aromer som man kan använda som är helt fria från kolhydrater. Aromhusets essenser för allt från bordsvatten till yoghurt, visdpgrädde samt fika har blivit en stor hit. För att söta sitt fika kan man droppa i Sucralose från allt-fraktfritt.com. Ingen skall behöva gå otillfredsställd på LCHF!